Home + REF + Radiology in India + Radiology World Over + Radiology Links
REF

REF Events

 
REF Events :15th Resident's Review Course (20th October to 23rd October 2011)


1. This course was held at Tata Memorial Hospital, Parel, Mumbai from 20-23 October, 2011

2. Each speaker was an absolute expert in his/her field.

3. There was a combination of didactic lectures, cases, quizzes, question and answer sessions, etc

4. There was packed lunch and running tea, coffee and biscuits.

Day 1 - 20 Oct 2011

Topic

Speaker

Start Time

End Time

Duration

Chest Radiology

9.00AM

4.00PM

-

Plain radiograph

Ravi Ramakantan

9.00AM

12noon

3hr

All the rest

Bhavin Jankharia

12noon

1.00PM

1hr

Lunch

1.00PM

2.00PM

1hr

All the rest

Bhavin Jankharia

2.00PM

4.00PM

2hr

Neuro

Meher Ursekar

4.00PM

6.00PM

2hr

 

Day 2 - 21 Oct 2010

Topic

Speaker

Start Time

End Time

Duration

Neuro

Varsha Joshi

9.00AM

11.00AM

2hr

Interventional - I

11.15AM

1.15PM

 

Vascular & non-vascular

Vimal Someshwar

11.15AM

1.15PM

2hr

Lunch

1.15PM

2.15PM

1hr

Head & Neck

Varsha Joshi

2.15PM

5.00PM

2hr 45m

Interventional - II

Image-guided intervention

Bhavin Jankharia

5.00PM

6.00PM

1hr

 

Day 3 - 22 Oct 2011

Topic

Speaker

Start Time

End Time

Duration

Cardiac

Bhavin Jankharia

9.00AM

10.30PM

1hr 30m

GI

Bariums

Ravi Ramakantan 10.45AM 1.00PM 2hr 15m

Lunch

1.00PM

2.00PM

60m

Musculoskeletal

2.00PM

6.00PM

4hr

Plain radiographs

Ravi Ramakantan

2.00PM

4.00PM

2hr

All else

Bhavin Jankharia

4.00PM

6.00PM

2hr

 

Day 4 - 23 Oct 2011

Topic

Speaker

Start Time

End Time

Duration

Ultrasound

B. Ramamoorthy

8.30AM

12.30PM

4hr

Lunch

12.30PM

1.30PM

1hr

GI - III

Bharat Aggarwal

1.30PM

4.30PM

3hr

Rules

1

Each speaker is an absolute expert in his/her field.

2

Each expert will conduct the session the way he/she wants. This may be a combination of didactic lectures, cases, quizzes, question and answer sessions, etc

3

The first 25 registrations are free. The next 100 registrations are for Rs. 500. The next 100 registrations are for Rs. 750.

4

Registrations will stop the moment we reach 200 or on 17 October, 2011 whichever comes first

5

Though the course is aimed at residents, anyone interested may attend.

6

There will only be packed lunch and running tea, coffee and biscuits.

 

 




 

+ About REF

+ REF Activities
- REF Events
- REF Publications

+ REF Scholars

+ REF Quiz

+ REF Interactive

+ Contact REF