Home + REF + Radiology in India + Radiology World Over + Radiology Links
REF

REF Events

 
REF Events :17th Resident's Review Course (10th October to 13th October 2013)

The course was held at The Tata Memorial Hospital, Mumbai on 10-13 October, 2013

There was lunch on all three days with coffee Breaks.

Program Details:

 

Day 1 -10 Oct 2013

Topic

Speaker

Start Time

End Time

Duration

Chest Radiology

11.00AM

5.30PM

6hr 30m

Plain radiograph

Ravi Ramakantan

11.00AM

1.30PM

2hr 30m

Lunch

1.30PM

2.30PM

1hr

All the rest

Bhavin Jankharia

2.30PM

5.30PM

3hr

Breast Radiology

5.30PM

7.00PM

1hr 30m

Breast

Bijal Jankharia

5.30PM

7.00PM

1hr 30m

Philosophy - I

7.00PM

8.00PM

1hr

Humanities in Radiology

Ravi Ramakantan

7.00PM

8.00PM

1hr

 

 

Day 2 - 11 Oct 2013

Topic

Speaker

Start Time

End Time

Duration

Neuro

8.30AM

11.30AM

3hr

Neuroradiology

Bejoy Thomas

8.30AM

11.30AM

3hr

Quiz - I

11.30AM

12.15PM

45m

Prelims

A Anbuarasu

11.30AM

12.15PM

45m

Musculoskeletal

12.15PM

6.30PM

6hr 15m

Plain radiographs

Ravi Ramakantan

12.15PM

1.15PM

1hr

Lunch

1.15PM

2.15PM

1hr

Plain radiographs

Ravi Ramakantan

2.15PM

3.15PM

1hr

All else

Bhavin Jankharia

3.15PM

6.15PM

3hr

Quiz - II

6.45PM

8.00PM

75m

Semis

A Anbuarasu

6.50PM

8.00PM

75m

 

 

Day 3 - 12 Oct 2013

Topic

Speaker

Start Time

End Time

Duration

Cardiac

8.30AM

10.30AM

2h

Cardiac

Bhavin Jankharia

8.30AM

10.30AM

2h

Break

20m

Quiz - III

10.50AM

12noon

80m

Finals

A Anbarasu

10.50AM

12noon

80m

Break

 

 

20m

Philosophy - II

12.20PM

1.00PM

40m

A life of radiology in ten points

Bhavin Jankharia

12.20PM

1.00PM

40m

Lunch

1.00PM

2.00PM

60m

GI - I

2.00PM

4.30PM

2hr 30m

Bariums

Ravi Ramakantan

2.00PM

4.30PM

2hr 30m

Head & Neck

4.30PM

8.30PM

4hr

Head & Neck

Varsha Joshi

4.30PM

8.30PM

4hr

 

 

Day 4 - 13 Oct 2013

Topic

Speaker

Start Time

End Time

Duration

Ultrasound

8.30AM

12.30PM

 

Ultrasound

B. Ramamoorthy

8.30AM

12.30PM

4hr

Lunch

12.30PM

1.30PM

1hr

GI - II

1.30PM

4.30PM

 

CT & MRI - Abdomen & Pelvis Bharat Aggarwal

1.30PM

4.30PM

3hr

 

 

Rules

1. Each speaker is an absolute expert in his/her field.

2. Each expert will conduct the session the way he/she wants. This may be a combination of didactic lectures, cases, quizzes, question and answer sessions, etc

3. There will only be packed lunch and running tea, coffee and biscuits.

 

 




 

+ About REF

+ REF Activities
- REF Events
- REF Publications

+ REF Scholars

+ REF Quiz

+ REF Interactive

+ Contact REF