Home+ REF+ Radiology in India+ Radiology World Over+ Radiology Links
REF

REF Events

 
REF Events : 18th RESIDENT’S RADIOLOGY REVIEW COURSE 2014- 9th to 12th October 2014


Instructions:

1. Radiology Education Foundation (REF) had their “18th Resident’s Radiology Review Course” on 9-12 October, 2014 at the Mysore Auditorium, Matunga, Mumbai.

2. There was lunch served on all four days with coffee breaks.

3. Registration fee was non-refundable.


Program Details:

18th RESIDENT’S RADIOLOGY REVIEW COURSE 2014- 9th to 12th October 2014

Day 1 - 09 Oct 2014

9.00AM

7.30PM

 
Topic Speaker Start Time End Time

Duration

Neuroradiology

9.00AM

1.00PM

4hr

Neuroradiology

C Kesavdas

9.00AM

1.00PM

4hr

Lunch

1.00PM

2.00PM

1hr

Breast Radiology

2.00PM

3.30PM

1hr 30m

Breast

Bijal Jankharia

2.00PM

3.30PM

1hr 30m

Pediatric Radiology

3.30PM

6.30PM

3hr

Body and neuro

Anisha Sawkar-Tandon

3.30PM

6.30PM

3hr

Quiz - I

6.30PM

7.30PM

60m

Prelims

Bhavin Jankharia

6.30PM

7.30PM

60m

 

Day 2 - 10 Oct 2014

9.00AM

8.00PM

 

 

Topic Speaker Start Time End Time

Duration

Chest

9.00AM

1.00PM

4hr

Plain radiographs

Ravi Ramakantan

9.00AM

10.30AM

1hr 30m

All the rest

Bhavin Jankharia

10.30AM

1.00PM

2hr 30m

Lunch

1.00PM

2.00PM

1hr

Head & Neck

2.00PM

5.30PM

3hr 30m

Head & Neck

Varsha Joshi

2.00PM

5.30PM

3hr 30m

Interventional - I

5.30PM

6.30PM

1hr

Image-guided intervention

Bhavin Jankharia

5.30PM

6.30PM

1hr

Quiz - II

6.30PM

8.00PM

1hr 30m

Semis

Bhavin Jankharia

6.30PM

8.00PM

1hr 30m

 

Day 3 - 11 Oct 2014

9.00AM

5.30PM

 

 

Topic Speaker Start Time End Time

Duration

Musculoskeletal

9.00AM

12noon

3hr

Plain radiographs

Ravi Ramakantan

9.00AM

10.00AM

1hr

All the rest

Bhavin Jankharia

10.00AM

12noon

2hr

GI - I

12noon

1.00PM

1hr

Bariums

Ravi Ramakantan

12noon

1.00PM

1hr

Lunch

1.00PM

2.00PM

60m

Cardiac

2.00PM

3.15PM

1hr 15m

Cardiac

Bhavin Jankharia

2.00PM

3.15PM

1hr 15m

Interventional

3.15PM

4.15PM

1hr

Interventional radiology

Bhavesh Popat

3.15PM

4.15PM

1hr

Quiz - III

4.15PM

5.30PM

1hr 15m

Finals

Bhavin Jankharia

4.15PM

5.30PM

1hr 15m

 

Day 4 - 12 Oct 2014

9.00AM

5.00PM

 

 

Topic Speaker Start Time End Time

Duration

Ultrasound

9.00AM

1.00PM

 

 

Ultrasound

B. Ramamoorthy

9.00AM

1.00PM

4hr

Lunch

1.00PM

2.00PM

1hr

GI - II

2.00PM

5.00PM

 

 

CT & MRI - Abdomen & Pelvis

Bharat Aggarwal

2.00PM

5.00PM

3hr

 

 

.



 

 

 

+ About REF

+ REF Activities
- REF Events
- REF Publications

+ REF Scholars

+ REF Quiz

+ REF Interactive

+ Contact REF