Home+ REF+ Radiology in India+ Radiology World Over+ Radiology Links
REF

REF Events

 
REF Events : 19th RESIDENT’S RADIOLOGY REVIEW COURSE 2015- 1st to 4th October 2015


Instructions:

  1. Radiology Education Foundation (REF) invites you to the “19th Resident’s Radiology Review Course” to be held on 1-4 October, 2015 at:

    Tata Memorial Hospital
    Rustom Choksi Auditorium
    Golden Block, 2nd Floor, Dr E Borges Marg, Parel, Mumbai – 400012

  2. Spot registrations will be accepted.
  3. Fee will be Rs. 4000/- for Residents and Rs.4500/- for Consultants.
  4. A list of confirmed registrants will be put up regularly.
  5. There will be lunch served on all four days with coffee breaks.
  6. Registration fee is non-refundable.
  7. Program will be put up shortly.

Program Details:

19th RESIDENT’S REVIEW COURSE 2015- 1st to 4th October 2015
EXPERT SESSIONS
Due to logistical reason Day one program will start at 10.30am. We are sorry for the inconvenience caused

Day 1 - 01 Oct 2015-10.30AM to 8.00PM

Topic

Speaker

Start Time

End Time

Duration

Chest

10.30AM

2.00PM

3hr 30m

Plain radiographs

Ravi Ramakantan

10.30AM

11.45AM

1hr 15m

All the rest

Bhavin Jankharia

11.45AM

2.00PM

2hr 15m

Lunch

2.00PM

2.45PM

45m

Breast Radiology

2.45PM

4.00PM

1hr 15m

Breast

Bijal Jankharia

2.45PM

4.00PM

1hr 15m

Pediatric Radiology

4.00PM

7.00PM

3hr

Body and neuro

Anisha Sawkar-Tandon

4.00PM

7.00PM

3hr

Quiz - I

7.00PM

8.00PM

60m

Prelims

Anisha Sawkar-Tandon

7.00PM

8.00PM

60m

 

Day 2 - 02 Oct 2015 - 9.00AM to 8.00PM

Topic

Speaker

Start Time

End Time

Duration

Neuroradiology - I

9.00AM

11.00AM

2hr

Neuroradiology

Darshana Sanghavi

9.00AM

11.00AM

2hr

Interventional

11.00AM

1.00PM

2hr

Image-guided intervention

Bhavin Jankharia

11.00AM

12.00PM

1hr

Interventional radiology

Bhavesh Popat

12.00PM

1.00PM

1hr

Lunch

1.00PM

2.00PM

1hr

Head & Neck

2.00PM

5.30PM

3hr 30m

Head & Neck

Varsha Joshi

2.00PM

5.30PM

3hr 30m

Oncology

5.30PM

6.30PM

1hr

Imaging in Oncology

Saugata Sen

5.30PM

6.30PM

1hr

Quiz - II

6.30PM

8.00PM

1hr 30m

Semis

Saugata Sen

6.30PM

8.00PM

1hr 30m

 

Day 3 - 03 Oct 2015 - 9.00AM to 8.00PM

Topic

Speaker

Start Time

End Time

Duration

Musculoskeletal

9.00AM

1.00PM

4hr

Plain radiographs

Ravi Ramakantan

9.00AM

10.00AM

1hr

All the rest

Bhavin Jankharia

10.00AM

1.00PM

3hr

Lunch

1.00PM

2.00PM

60m

Ultrasound

2.00PM

6.00PM

4hr

Ultrasound

B. Ramamoorthy

2.00PM

6.00PM

4hr

Cardiac

6.00PM

7.00PM

1hr

Cardiac

Bhavin Jankharia

6.00PM

7.00PM

1hr

Quiz - III

7.00PM

8.00PM

1hr

Finals

Bhavin Jankharia

7.00PM

8.00PM

1hr

 

Day 4 - 04 Oct 2015 - 9.00AM to 5.00PM

Topic

Speaker

Start Time

End Time

Duration

Neuroradiology - II

9.00AM

11.00AM

2hr

Neuroradiology

Darshana Sanghavi

9.00AM

11.00AM

2hr

Practice of Radiology

11.00AM

12.00PM

1hr

Radiology - present & future - panel discussion and debate

Ravi Ramakantan, Bhavin Jankharia, Bharat Aggarwal, Darshana Sanghavi

11.00AM

12.00PM

1hr

Lunch

12.00PM

1.00PM

1hr

GI

1.00PM

5.00PM

4hr

Bariums

Ravi Ramakantan

1.00PM

2.00PM

1hr

CT & MRI - Abdomen & Pelvis

Bharat Aggarwal

2.00PM

5.00PM

3hr

 

Rules

1. Each speaker is an absolute expert in his/her field.

2. Each expert will conduct the session the way he/she wants. This may be a combination of didactic lectures, cases, quizzes, question and answer sessions, etc

3. There will be lunch and tea, coffee and biscuits breaks

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 



 

 

 

+ About REF

+ REF Activities
- REF Events
- REF Publications

+ REF Scholars

+ REF Quiz

+ REF Interactive

+ Contact REF