Home+ REF+ Radiology in India+ Radiology World Over+ Radiology Links
REF

REF Events

 
REF Events : 20th RESIDENT’S REVIEW COURSE 2016- 22nd to 25th September 2016


Instructions

  1. The Expert Session was held from22-25 Sept, 2016 at the Mysore Auditorium, Matunga, Mumbai.
  2. Each speaker was an absolute expert in his/her field.
  3. The sessions were conducted in a combination of didactic lectures, cases, quizzes, question and answer sessions, etc
  4. There was lunch served on all four days with coffee breaks.

Venue Address :
The Mysore Association, Bombay
393, Bhaudaji Road, Matunga, Mumbai - 400019
Phone: 022 - 24024647, 022 - 24037065

PROGRAM DETAILS

Day 1 - 22 Sept 2016

9.00AM

5.00PM

 

Topic

Speaker

Start Time

End Time

Duration

Chest

9.00AM

12PM

3hr

Plain radiographs

Ravi Ramakantan

9.00AM

10.00AM

1hr

All the rest

Bhavin Jankharia

10.00AM

12.00PM

2hr

Pediatric Radiology

12.00PM

2.00PM

2hr

Pediatric Radiology

Anisha Sawkar-Tandon

12.00PM

2.00PM

2hr

Lunch

2.00PM

2.45PM

45M

Breast Radiology

2.45PM

3.45PM

1hr

Breast

Bijal Jankharia

2.45PM

3.45PM

1hr

Quiz - I

3.45PM

5.00PM

75m

Prelims

Anisha Sawkar-Tandon

3.45PM

5.00PM

75m

 

Day 2 - 23 Sept 2016

9.00AM

6.00PM

 

Topic

Speaker

Start Time

End Time

Duration

Musculoskeletal 

9.00AM

12.00PM

3hr

Plain radiographs

Ravi Ramakantan

9.00AM

10.00AM

1hr

Internal derangements

Bhavin Jankharia

10.00AM

11.15AM

1hr 15m

Focal bone lesions

Bhavin Jankharia

11.15AM

12.00PM

45m

Head & Neck

12.00PM

3.30PM

2hr 45m

Head & Neck

Varsha Joshi

12.00PM

1.30PM

1hr 30m

Lunch

1.30PM

2.15PM

45m

Head & Neck

Varsha Joshi

2.15PM

3.30PM

1hr 15m

Oncology

3.30PM

4.30PM

1hr

Imaging in Oncology

Saugata Sen

3.30PM

4.30PM

1hr

Quiz - II

4.30PM

6.00PM

1hr 30m

Semis

Saugata Sen

4.30PM

6.00PM

1hr 30m

 

Day 3 - 24 Sept 2016

9.00AM

6.00PM

 

Topic

Speaker

Start Time

End Time

Duration

Body - I

9.00AM

10.00AM

1hr

Bariums

Ravi Ramakantan

9.00AM

10.00AM

1hr

Cardiovascular & Intervention

10.00AM

1.00PM

3hr

Cardiac

Bhavin Jankharia

10.00AM

11.00AM

1hr

Interventional radiology

Bhavesh Popat

11.00AM

12.00PM

1hr

Non-vascular intervention

Bhavin Jankharia

12.00PM

1.00PM

1hr

Lunch

1.00PM

2.00PM

60m

Body - II

2.00PM

5.00PM

 

CT & MRI

Bharat Aggarwal

2.00PM

5.00PM

3hr

Quiz - III

5.00PM

6.00PM

1hr

Finals

Bhavin Jankharia

5.00PM

6.00PM

1hr

 

Day 4 - 25 Sept 2016

9.00AM

4.30PM

 

Topic

Speaker

Start Time

End Time

Duration

Body - III

9.00AM

11.00AM

 

Ultrasound

B. Ramamoorthy

9.00AM

11.00AM

2hr

Neuroradiology

11.00AM

2.30PM

2hr 45m

Neuroradiology

Darshana Sanghvi

11.00AM

1.00PM

2hr

Lunch

1.00PM

1.45PM

45m

Neuroradiology

Darshana Sanghvi

1.45PM

2.30PM

45m

Body - IV

2.30PM

4.30PM

2hr

Ultrasound

B. Ramamoorthy

2.30PM

4.30PM

2hr

 

 

 



 

 

 

+ About REF

+ REF Activities
- REF Events
- REF Publications

+ REF Scholars

+ REF Quiz

+ REF Interactive

+ Contact REF